1. Anasayfa
  2. Yaşam
Trendlerdeki Yazı

Hercai’nin çekildiği Midyat Belediyesi’nden Akın Akınözü’ne taziye mesajı

Akın Akınözü’nün kariyerindeki en büyük yükselişi yaşadığı dizi olan Hercai’nin çekildiği ilçe olan Midyat’ın belediye başkanı taziye mesajı yayınladı.

Hercai’nin çekildiği Midyat Belediyesi’nden Akın Akınözü’ne taziye mesajı

Akın Akınözü uzun süredir kanser tedavisi gören ve son dönemde çok ağırlaşan ve görme yetisini de kaybeden annesinin vefatıyla sarsıldı. Sevgilisi Sandra Pestemalciyan ve sevenlerinin desteğiyle ayakta duran oyuncunun acısına ortak olan isimlerden biri de kariyerindeki en büyük yükselişi yaşadığı dizi olan Hercai’nin çekildiği ilçe olan Midyat’ın belediye başkanı oldu.

Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin “İlçemizin tanıtımına katkı sağlayan Hercai dizisinde izleyicilerin gönlüne taht kuran, aynı zamanda Midyat’ımızın Turizm elçisi ilan ettiğimiz sayın Akın Akınözü’nün annesi Özlem akınözü’nün vefatını büyük bir üzüntüyle öğrendim. Merhumeye Allah’tan rahmet, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı dilerim” mesajını yayınladı.

thumbnail
Önerilen Yazı
Akın Akınözü’nün annesi Özlem Akınözü’nün ardından ağlatan mektup

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir