1. Anasayfa
  2. Yaşam
Trendlerdeki Yazı

Akın Akınözü'nün annesi Özlem Akınözü'nün ardından ağlatan mektup

Ünlü oyuncu Akın Akınözü'nün de annesi olan oyuncu Özlem Akınözü dün 59 yaşında kansere karşı verdiği yaşam mücadelesini kaybetmişti.

Akın Akınözü’nün annesi Özlem Akınözü’nün ardından ağlatan mektup

Uzun süredir kanser tedavisi gören ve dün aramızdan ayrılan Akın Akınözü’nün kendisi gibi oyuncu olan annesi Özlem Akınözü’nün cenaze bilgileri belli oldu. 59 yaşında olan Akınözü’nün cenaze namazı yarin ikindi vakti Vadistanbul Camisi’nde kılınacak ve daha sonra Yeni Ayazağa Mezarlığı’nda defnedilecek.

 Akın Akınözü annesinin ardından şu duygusal mektubu paylaştı: “Ben inancımı kaybettim. Karşılıksız sevilmeyi kaybettim. Masumiyetimi kaybettim. Umudumu kaybettim. Amacımı kaybettim. Yolumu kaybettim. Mücadelemi kaybettim. Geçmişimi kaybettim. Hayallerimi kaybettim. Heyecanımı kaybettim. Yuvamı kaybettim. Kahramanımı kaybettim. Çocukluğumu kaybettim. Meleğimi kaybettim. Ve ilk gerçek aşkımı kaybettim. Çünkü ben seni kaybettim… Bundan sonra hayat benim için hep buruk ve hep eksik olacak… Tek kalan ise sana duyduğum sonsuz “ÖZLEM” Oğlun…
thumbnail
Önerilen Yazı
Engin Öztürk “Sandık Kokusu”nun başrol oyuncusu oldu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir