1. Anasayfa
  2. Magazin

Türkiye Güzeli İdil Bilgen: Miss Türkiye tacıyla sağlık konusunda farkındalık yaratmayı hayal ediyorum

Ülkemizi 72. Dünya Güzellik Yarışması’nda temsil edecek olan Türkiye Güzeli İdil Bilgen hedeflerini yeni paylaştığı fotoğrafla anlattı.

Türkiye Güzeli İdil Bilgen: Miss Türkiye tacıyla sağlık konusunda farkındalık yaratmayı hayal ediyorum

2024 yılı Türkiye Güzeli seçilen yeni bir fotoğrafını yayınladı ve hedeflerini sıraladı. Geçen ay Bingöl’ün 2 bin 304 nüfuslu Yayladere ilçesine doktor olarak atandığı ancak görevine başlamadığı gündeme gelen Bilgen kendisine destek olanlara teşekkür etti ve şunları yazdı:

“Miss World Türkiye 2024 olarak seçilmek benim için büyük bir onur ve ayrıcalık oldu. Tıp fakültesinden yeni mezun olmuş, ihtisasını radyasyon onkolojisi alanında yapmak isteyen biri olarak onkoloji dalında naçizane de olsa bir fark yaratabilmeyi hayal ediyorum. Miss Türkiye tacı ile bu amacımı daha geniş ve etkin bir çerçevede gerçekleştirebilmeyi ümit ediyorum. Sağlık konusunda bir farkındalık yaratabilmek için bu platformu yararlı bir bilgilendirme kanalına dönüştürmeye gayret edeceğim. Bana inandığınız ve destek verdiğiniz için içtenlikle teşekkür ederim! Güzel ülkem adına faydalı şeyler yapabilmek için sabırsızlanıyorum.♥️”

thumbnail
Önerilen Yazı
Kerem Bürsin’in Mavi Mağara filminin galası yapıldı

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir