1. Anasayfa
  2. Magazin
Trendlerdeki Yazı

Sıla’dan müstakbel kayınvalide ve görümcesiyle kuliste aile pozu

İlker Kaleli ile Sıla’nın aşkından 3. Şarkı geldi. Ünlü çift beraber yaptıkları yeni şarkıyı Harbiye Açıkhava sahnesinde beraber seslendirdi.

Sıla’dan müstakbel kayınvalide ve görümcesiyle kuliste aile pozu

Güçlü sesi ve besteleriyle pop müziğinin en başarılı isimlerinin başında gelen  Sıla bu akşam çok özel ve unutulmaz bir gece yaşadı. Açıkhava‘daki bir kez daha sevenlerinin karşısına çıkan ünlü şarkıcı sevgilisi İlker Kaleli’yle beraber bestelediği 3. şarkı olan Kapkara’yı seslendirdi.

Heyecanı ve mutluluğunu seyircilerle paylaşan Sıla’yı izleyenler arasında İlker Kaleli’nin annesi Beril Öztunalı ve kardeşi Eda Kaleli de vardı. İlker Kaleli konser sonrası after partide annesi, kızkardeşi ve sevgilisi Sıla’yla beraber aile pozu çektirdi. Sıla’nın müstakbel kayınvalide ve görümcesiyle çok iyi anlaştığı görüldü.

thumbnail
Önerilen Yazı
Hafsanur Sancaktutan üç saatliğine Cannes’a gitti

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir