1. Anasayfa
  2. Magazin
Trendlerdeki Yazı

Şebnem Bozoklu ile Enis Arıkan’dan “Password Türkiye” yarışması geliyor

İki iyi arkadaş olan ve beraber “Balina” oyununda rol alan Şebnem Bozoklu ile Enis Arıkan Shine Medya’nın yapımcılığını üstlendiği “Password Türkiye” yarışmasıyla yaz boyu Kanal D ekranında olacak.

Şebnem Bozoklu ile Enis Arıkan’dan “Password Türkiye” yarışması geliyor

Password Türkiye” yarışmasını yeni yayın döneminde “Kızılcık Şerbeti” dizisinin kadrosuna katılan Şebnem Bozoklu ile meslektaşı Enis Arıkan sunacak. Adil Şentekin ve Timuçin Güner yönetimindeki Shine Medya’nın imza attığı yarışma temmuz ortasından itibaren yaz boyu Kanal D’de birbirinden ünlü konukları ağırlayacak. İki takımın karşılıklı yarışacağı program kelimelerin savaşına sahne olacak.

1961 yılından beri yapılan ve dünyanın en köklü yarışmalarından biri olan Password Türkiye”de şifre her takımdan bir kişiye gösterilecek, oyuncular sırayla takım arkadaşlarına tek kelimelik ipucu vererek şifreyi söyletmeye çalışacak. Eğer takım arkadaşı şifreyi bulursa takım puan kazanacak, takım arkadaşı şifreyi bulamazsa sıra diğer takıma geçecek. İki oyun kazanan turu geçecek.

thumbnail
Önerilen Yazı
Nuh Tepesi’nin yönetmeni Cenk Ertürk’ten Netflix’e iddialı dizi

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir