1. Anasayfa
  2. Magazin
Trendlerdeki Yazı

Özcan Deniz'in eşi Samar Dadgar: Çocuk istememe benim kararım

Özcan Deniz'in eşi Samar Dadgar "Her kadının kendi bedeni ile ilgili karar verebilmesi büyük bir ozgürlüktür. Herkes çocuk doğurmak istemeyebilir" dedi. 

Özcan Deniz’in eşi Samar Dadgar: Çocuk istememe benim kararım

“Kızıl Goncalar” dizisiyle ikinci sezonda da seyirci karşısına çıkacak olan Özcan Deniz’in eşi Samar Dadgar’la bir kutlama çıkışı muhabirlerin sorduğu “Yeniden baba olmak istiyor musunuz?” sorusuna verdiği yanıt gündem oldu. Özcan Deniz “Dürüst olayım mı! 53 yaşındayım. Bir tane oğlum var. Hayatım benim, ömrüm… Samar ve oğlum gerçekten de benim ömrüm. Kaç sene daha onlara eşlik edebilirim bilmiyorum. Onların genç olduğu zamanlarda ben yaşlı olmak istemiyorum” dedi.

Bu sözler ünlü sanatçının, eşi Samar Dadgar‘ın anne olma hakkını elinden alma olarak yorunlandı ve tartışma konusu oldu. Samar Dadgar konu büyütülüp DM kutusu dolunca yazılı bir açıklama yaptı ve çocuk yapmamanın kendi kararı olduğunu ifade etti.

“Müslüman bir kadın olarak İran topraklarında o kültürden gelen bir kadın olarak bu kadar mahrem bir konunun her gün bir erkek muhabir tarafından sorulması beni acayip utandırıyor ve bu çok mahrem bir konu… Türk örf ve adetlerinde de bunun hiçbir yeri yoktur onu da hepimiz biliyoruz…Benim kararım olan bu karara saygı duymanızı istiyorum ve ebediyen bu sorunun bana yöneltilmesini istemiyorum.

Sevgili eşim, yol arkadaşım, en değerlim, kocamın bu karara saygı duyması benim için yeterliydi. Ondan sonrası bunu sorgulamak ve mesaj yağmuruna tutulmak sadece bir kadına piskolojik şiddettir. Her kadın anne olmak zorunda değil, her kadın anne olma duygusunu ile yanıp tutuşmak zorunda değil. Hepinizi saygı ile kucaklıyorum ve hepinizden artık bu denli mahrem konuyu açmamanızı diliyorum.”

thumbnail
Önerilen Yazı
Holding dizisinde Caner Topçu’nun partneri Tuğba Sunguroğlu oldu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir