1. Anasayfa
  2. Magazin
Trendlerdeki Yazı

Oyuncu Ergül Miray Şahin’in nikahını Sinem Dedetaş kıydı

Sare rolüne hayat verdiği Ateş Kuşları dizisinden sonra “Dayı” filminde Feride’yi canlandıran Ergül Miray Şahin nişanlısı Ertuğrul Ayyıldız’la evlendi.

Oyuncu Ergül Miray Şahin’in nikahını Sinem Dedetaş kıydı

Ergül Miray Şahin hayatını Ertuğrul Ayyıldız’la birleştirdi. Çiftin nikahını Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş kıydı. Salondaki coşkuyu gören Dedetaş “Ben de gelin damat kadar heyecanlandım. Bu güçlü desteğiniz için teşekkürler…” dedikten sonra nikaha geçti.

Geçen hafta kına gecesinde arkadaşlarıyla eğlenen Ergül Miray Şahin de evet demeden önce “Ancak aşık olanların anlayabileceği şeyler… Çok huzurluyum” diye konuştu. Nikah sonrası çift aile ve sevdikleriyle bol bol eğlenip dans etti.

Öte yandan Ergül Miray Şahin İnterMedya’nın yapımcılığında yurt dışı için çekilen “Can Bağı” adlı dizide Ali Yağız Durmuş’la başrolü paylaşıyor. Canan Çelik’in yönettiği dizi 120 bölümden oluşuyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Gülse Birsel: Günlerdir benim yüzümden hayatını kaybetti gibi davranılıyor

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir