1. Anasayfa
  2. Magazin
Trendlerdeki Yazı

Melisa Sözen "Chaplin Dörtlüsü" filmi için saçlarını pembeye boyattı

Tufan Taştan'ın yöneteceği “Chaplin Dörtlüsü” filminin başrol oyuncuları arasında yer alan başarılı oyuncu Melisa Sözen aynı zamanda Harun Tekin'le birlikte filmin kreatif yapımcılığını üstlendi.

Melisa Sözen “Chaplin Dörtlüsü” filmi için saçlarını pembeye boyattı

Ödüllü oyuncu Melisa Sözen, başrollerinde yer aldığı “Chaplin Dörtlüsü” filmi için saçlarını pembeye boyattı. Sözen, Harun Tekin ile birlikte kreatif yapımcı olarak da yer aldığı, Tufan Taştan’ın yönettiği film için yakında sete çıkacak. Son dizisi Netflix’te yayınlanan “Biz Kimden Kaçıyorduk Anne?” dizisi ile büyük beğeni toplayan Sözen, proje sahibi olduğu bu işte de fark yaratacak bir karakterle seyirci karşısına çıkacak.

Başrolünü oynadığı ve yapımcı olarak da yer aldığı “Aile Sırları” oyunu ile de tiyatro sahnesinden kapalı gişe oynayan oyuncunun, yeni filmi de merakla bekleniyor. Ünlü oyuncu geçtiğimiz aylarda saçlarını kısacık kestirniş ve bu hali de çok beğenilmişti.

thumbnail
Önerilen Yazı
Dilan Çiçek Deniz ünlü markanın yüzü oldu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir