1. Anasayfa
  2. Magazin
Trendlerdeki Yazı

Mehmet Ali Erbil’in sunduğu Turnike yarışmasının ilk bölümü ne kadar izlendi?

Yıllar sonra Kanal D ekranına Turnike programıyla geri dönen Mehmet Ali Erbil, bayramın birinci ve ikinci günü, dördüncü günü seyirci karşına çıkacak.

Mehmet Ali Erbil’in sunduğu Turnike yarışmasının ilk bölümü ne kadar izlendi?

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil efsane yarışma programı “Turnike”yle eski adresine geri döndü. Poll Prodüksiyon’un imza attığı yarışmanın ilk bölümü bayramın ilk akşamı yayınlandı ve 3 önemli maça rağmen Tüm Kişiler’de 5., ABC1’de 6. ve AB’de ise 9. oldu. Euro 2024 kapsamında oynanan Sırbistan – İngiltere, Slovenya – Danimarka, Polonya-Hollanda maçlarının olduğu akşam “Turnike”, MasterChef Türkiye programından sonra Turnike Total’de 1.91 reytingle 5 sırada, ABC 1’de 2.17 reytingle 6., AB sosyo ekonomik statüde ise 1.48 reytingle 9. sırada yer aldı.

Vatan Şaşmaz’ı anarken ağladı

Turnike’nin Bayram Özel bölümünün konukları, 90’lar Pop’un unutulmaz isimlerinden Eda Özülkü, Reyhan Karaca, Elif Karlı, Sibel Alaş, Metin Özülkü, Çelik, Ferda Anıl Yarkın ve Ümit Sayın olurken Mehmet Ali Erbil, 7 yıl önce aramızdan ayrılan sunucu Vatan Şaşmaz’ın eski bir açılış anonsuyla stüdyoya girdi. Ünlü şovmen yarışma sırasında yaptığı esprilerle yarışmacıları ve izleyicileri güldürürken, Şaşmaz’ın anonsuyla ilgili konuşurken de gözyaşlarını tutamadı.

thumbnail
Önerilen Yazı
Oktay Kaynarca’dan “Türkiyeliyim” açıklaması
Okumaya Devam Et

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir