1. Anasayfa
  2. Magazin
Trendlerdeki Yazı

Kerem Alışık'tan duygusal paylaşım: Gözleri göz değildi derdi babam...

Ünlü aktör Kerem Alışık annesi Çolpan ilhan için her yıl olduğu gibi doğum günü olan 8 Ağustos Perşembe günü kabri başında anma töreni düzenleyecek.

Kerem Alışık’tan duygusal paylaşım: Gözleri göz değildi derdi babam…

Kerem Alışık, 25 Temmuz 2014 yılında hayatını kaybeden annesi usta oyuncu Çolpan İlhan’ı ölüm yıldönümünde özlemle andı. Ünlü oyuncu, annesinin 8 Ağustos’taki doğum gününde Zincirlikuyu’daki mezarı başında anma düzenleyecek. Başarılı aktör, sosyal medya hesabında duygusal bir mesaj paylaştı:

“Gözleri göz değildi derdi babam… Sanki bir memleket. Daima sonbahar vurgunu… Yorgun argındır elbet… Çantası koltuğunda hep öyle sessiz… Derli toplu giyinir eli yüzü tertemiz… Göz yaşımın bir damlası umut bir damlası sevda… Gelincik çiçeği takmıştır saçlarma… Su vermiş, emek vermiş, gül vermiştir bana gülesiye… Bembeyaz bir kalbi vardır bende… Taşırım ölesiye… Yokluğunda 10 yıl… Nur içinde yat evimizin, yuvamızın mukaddes yüzlü Çolpan İlhan’ı…”

thumbnail
Önerilen Yazı
Kör Nokta dizisinin başrol oyuncuları İsmail Ege Şaşmaz ile Rabia Soytürk’ten ilk poz

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir