1. Anasayfa
  2. Magazin
Trendlerdeki Yazı

Cüneyt Arkın'ın oğlundan Babalar Günü'nde mezar başında duygusal mesaj

Hem bayramın hem de Babalar Günü'nün bir araya gelmesi 2022 yılında aramızdan ayrılan Cüneyt Arkın'ın ailesinde hüznü artırdı.

Cüneyt Arkın’ın oğlundan Babalar Günü’nde mezar başında duygusal mesaj

28 Haziran 2022’de aramızdan ayrılan Yeşilçam‘ın efsane aktörü Cüneyt Arkın‘ı ailesi ve sevenleri tarafından sık sık Zincirlikuyu‘daki mezarı başında anıyor. Bugün hem bayram, hem de babalar gününün denk gelmesi nedeniyle ölümsüz aktörün küçük oğlu Kaan Polat Cüreklibatır, babasını şu sözlerle andı:

“Geldin mi evimize baba? Mavi sisler içinde yazlık.. İkimiz denize karşı yan yana oturmuşuz ve televizyonda eski bir yeşilçam filmi!! Hıçkırıklı bir ses şikayetçi gidişinde… Baba, sende kalamaz mısın? Lütfen? Oğlum, beni hikayelerinde hatırla! Şunu bil ki, seni her zaman seveceğim, her zaman. Güle Güle… Babalar gününde hasretle..❤️🌹 Kurban bayramınız ve Babalar gününüz kutlu olsun.. 💐”
Kaan Polat Cüreklibatır‘ın duygusal sözlerinin altına sinemamızın değerli kadın starlarından Filiz Akın da “Özlenmez mi ? Bu özel günde onu sevgiyle özlemle anıyoruz Arkın ailesi 💫🙏💫🌟” mesajını yazdı.
thumbnail
Önerilen Yazı
Buenos Aires’te Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu kuyruğu
Okumaya Devam Et

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir