1. Anasayfa
  2. Magazin
Trendlerdeki Yazı

Başbakan Meloni’nin partisinde Murat Yıldırım ile Fahriye Evcen’li Sonsuz Aşk filmi izlendi

Türk dizi ve filmleri dünyayı fethetmeye devam ediyor. Murat Yıldırım ile Fahriye Evcen’li Sonsuz Aşk filmi İtalya’da Giorgia Meloni liderliğindeki İtalya'nın Kardeşleri Partisi’nin (FdI) basın merkezinde izlendi.

Başbakan Meloni’nin partisinde Murat Yıldırım ile Fahriye Evcen’li Sonsuz Aşk filmi izlendi

İtalya‘da Avrupa Parlamentosu (AP) seçimlerinde sağ koalisyon iktidarının büyük ortağı Giorgia Meloni liderliğindeki aşırı sağcı İtalya‘nın Kardeşleri Partisi (FdI), 2022’deki genel seçimlere göre oy oranını arttırarak çıktı. Meloni’nin partisinde seçim sonuçları beklenirken basın merkezinde bir detay dikkat çekti. Parti ekibi bir yandan heyecanla beklerken diğer yanda Murat Yıldırım ve Fahriye Evcen’li “Sonsuz Aşk” filmini izledi.  

Ülkemizde 24 Mart 2017’de vizyona giren “Sonsuz Aşk” filmi Can (Murat Yıldırım) ve Zeynep’in (Fahriye Evcen) tutkulu aşkını ele alıyor. Deniz Akçay’ın yazdığı filmi Ahmet Katıksız yönetmişti. Sonsuz Aşk filmi dünyanın dört bir yanında izlenmeye devam ediyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Biran Damla Yılmaz’dan yeni anlaşma

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir