1. Anasayfa
  2. Magazin
Trendlerdeki Yazı

Aslıhan Malbora 10 yıllık sevgilisinden ayrıldı

Lefter filminde başrol oyuncusu Erdem Kaynarca'nın partnerini canlandırmaya hazırlanan Aslıhan Malbora'nın özel hayatında önemli bir gelişme yaşandı.

Aslıhan Malbora 10 yıllık sevgilisinden ayrıldı
Aslıhan Malbora 10 yıllık sevgilisi Metin Temel‘le yollarını ayırdı. Genç kuşağın gözde oyuncularından Malbora 18 yaşından beri mühendis Temel’le beraberlik yaşıyor ve sevgilisiyle zaman zaman mutluluk karelerini sosyal medya sayfasından yayınlıyordu. Güzel oyuncunun 10 yıllık uzun zaman içinde yıpranan ilişkisinin 4 ay önce bittiğini öğrenildi. Aslıhan Malbora, Metin Temel’le olan bütün fotoğraflarını kaldırırken, Temel’in ise hiçbir fotoğrafını silmemesi dikkat çekti.
Üç Kuruş dizisindeki etkileyici performansıyla hafızalarda yer eden Kübra dizisinde Çağatay Ulusoy‘la, Yaban Çiçekleri’nde Akın Akınözü‘yle partner olan Aslıhan Malbora şimdi de Lefter filminin başrol kadın yıldızı Meri’ye hayat verecek.
thumbnail
Önerilen Yazı
Ve Deha dizisi sete çıktı

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir