1. Anasayfa
  2. Kültür Sanat
Trendlerdeki Yazı

Yerli John Wick filmi “Dehşet Bey” geliyor

Bu sene 10. Yılını kutlayan O3 Medya’nın yeni iddialı filmlerinden biri de Murat Menteş’in yazdığı “Dehşet Bey” filmi…

Yerli John Wick filmi “Dehşet Bey” geliyor

İmza attığı projelerle Ortadoğu başta olmak üzere dünyanın birçok ülkesinde başarılı dizi ve filmlere imza atan O3 Medya’nın kurucusu Saner Ayar, önemli bir filmin heyecanını yaşıyor. Birsen Altuntaş’ın youtube kanalına konuşan usta yapımcı ülkemizin değerli kalemlerinden Murat Menteş’in yazdığı, Mehmet Ada Öztekin’in yöneteceği film hakkında ilk bilgileri verdi:

Çok büyük bir filmimiz var; Dehşet Bey… Onu yapacağı. Başrol oyuncusu belli gibi…John Wick kadar iyi ve Türkiye’de bu işin yapılabildiğini iddiasıyla çekilecek bir film… Murat Menteş’in dehşet Bey karakterinden çıkma… Mehmet Ada Öztekin ve Murat Menteş bayağı bir senaryonun üzerinden geçti. Bunun dışında Almanya Netflix için de bir film çekiyoruz.”

thumbnail
Önerilen Yazı
Cihangir Ceyhan ve Erkan Petekkaya’lı “Yankı” dizisine 2 flaş isim
Okumaya Devam Et

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir