1. Anasayfa
  2. Kültür Sanat
Trendlerdeki Yazı

"Veda Partisi" filminin fragmanı yayında

Vahdet Erdoğan’ın yapımcılığını üstlendiği, Ufuk Cebeci’nin yönetmen koltuğunda oturduğu "Veda Partisi" filminin senaryosunu Barış Başar yazıyor.

“Veda Partisi” filminin fragmanı yayında

“Veda Partisi” 14 Haziran’da seyirciyle buluşacak. Fragmanı görücüye çıkan filmde Toygan Avanoğlu, Seda Akman, Aslı Bekiroğlu, Altan Erkekli, Goncagül Sunar, Yeşim Dalgıçer, Rüya Coriç, Hakan Bilgin, Şiva Behrouzfar, Ömer Kurt, Buket Akpunar ve Emir Sefa Yıldırım yer alıyor.

Bir gecede değişen hayatların beyazperdeye aktarıldığı filmde Veda Partisi Başkanı İbrahim başkanın eşinin, arkadaşı için düzenlediği bekarlığa veda partisinde olanlar anlatılıyor. Eğlenceli başlayan bir bekarlığa veda partisinin ilerleyen saatlerde heyecan ve gerilim dolu bir geceye dönüşmesiyle seyirciler de kahkahalara boğulacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Özel Haber: Ulaş Tuna Astepe “İlk Ve Son” dizisiyle dönüyor
Okumaya Devam Et

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir