1. Anasayfa
  2. Kültür Sanat

Sky Films Global'den Yepyeni Bir Korku Filmi: "Pool Party Massacre 2"

"Pool Party Massacre 2", havuz başında başlayan bir partiye katılan gençlerin psikopat bir katil tarafından takip edilip öldürülmesini konu alıyor.

Sky Films Global’den Yepyeni Bir Korku Filmi: “Pool Party Massacre 2”

Kült olmuş “Pool Party” filminin devam filminin yapımcılığını üstlenen Sky Films Global ekibi, yeni projeleri “Pool Party Massacre 2″yi duyurdu. Heyecan verici slasher korku filmi, Amerikalı yazar ve yönetmen Drew Maverick’in imzasını taşıyor. Sky Films Global’ın yapımcılığını üstlendiği film, bugün sete çıktı. Las Vegas’ın Nevada eyaletinde çekilecek olan filmin görüntü yönetmenliğini ise yakın zamanda kaybettiğimiz ünlü ressam ve çizer Şafak Tavkul’un oğlu Baturay Tavkul yapacak.

“Pool Party Massacre 2”, havuz başında başlayan bir partiye katılan gençlerin psikopat bir katil tarafından takip edilip öldürülmesini konu alıyor. İzleyiciler, masum ev sahibi Molly’nin kabusa dönüşen bu partide yaşananları soluksuz izleyecek.

Sky Films Global, “Pool Party Massacre 2” ile sadece bu projede değil, aynı zamanda Fransızca, Arapça, Farsça ve İtalyanca dillerinde de uluslararası projelere imza atacağın konuşuluyor.

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir