1. Anasayfa
  2. Kültür Sanat
Trendlerdeki Yazı

Serkan Çayoğlu'lu Almanya Netflix'in “She Said Yes” filminin İstanbul çekimleri başladı

Almanya Netflix için hazırlanan, Serkan Çayoğlu, Cansu Tosun ve Nursel Köse’nin de rol alacağı “She Said Yes” filminin İstanbul çekimleri salı günü başladı.

Serkan Çayoğlu’lu Almanya Netflix’in “She Said Yes” filminin İstanbul çekimleri başladı

O3 Medya’nın sahibi Saner Ayar bir ilke imza atarak Netflix Arap’a dizi çekeceğini açıklamış, ardından da usta yapımcı Almanya Netflix’e de ayrı bir film çekeceğini açıklamıştı. “She Said Yes” adlı filmin Almanya çekimleri bir hafta önce başlamıştı. Romantik komedi türündeki filmin Hamburg çekimlerinin ardından ekip İstanbul’a geldi.

O3 Medya bünyesindeki CB Medya’nın imza attığı filmin İstanbul çekimleri salı günü başladı. Kadrosu Alman oyuncuların yanı sıra Almanca bilen Türk oyuncuları arasından seçilen projede Serkan Çayoğlu, Cansu Tosun ve Nursel Köse rol alıyor. Filmin ekibi daha sonra Kapadokya’daki çekimler için Kayseri’ye gidecek ve daha sonra İstanbul’a dönüp çekimleri tamamlayacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Masumiyet Müzesi dizisi için Selahattin Paşalı’ya teklif

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir