1. Anasayfa
  2. Kültür Sanat
Trendlerdeki Yazı

“Kuşaklılar” filminin çekimleri başladı

Yapımcılığını ve yönetmenliğini Hasan Doğan’nın üstlendiği “Kuşaklılar” filmi İki düşman ailenin sevda hikayesini beyazperdeye taşıyor.

“Kuşaklılar” filminin çekimleri başladı

“Kuşaklılar” filmi Almila Ada ve Emin Günenç’i başrollerde buluşturdu. Juli Yapım imzalı yapımcısı aynı zamanda yönetmen koltuğunda da oturan Hasan Doğan… Başrollerini Almila Ada ve Emin Günenç’in paylaştığı filmin senaryosu Seçil Çömlekçi’ye ait…Sürükleyici hikayesiyle dikkat çeken filmin kadrosunda Sinan Bengier, Selahattin Taşdöğen, Yüksel Ünal, Aslı Omağ, Berkay Veli, Aslı Samat, Birhan Tut ve Berat Hekim yer alıyor.

“Kuşaklılar” filminde iki düşman ailenin sevda hikayesi anlatılıyor. Köyün öğretmeni Ayşen ile Doktor Ferit hem aileleri hem de köylüler arasında yıllarca süren küslüğü bitirmek için büyük bir mücadele verirler. Bu zorlu sınav sırasında İki gencin aşkları da yeniden filizlenir.

thumbnail
Önerilen Yazı
“Şakir Paşa Ailesi” dizisinin başrolü ve yönetmeni belli oldu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir