1. Anasayfa
  2. Kültür Sanat
Trendlerdeki Yazı

Kerem Bürsin’in yeni filmine Şampiyonlar Ligi gibi kadro

Tüm dünyada geniş bir fan kitlesi olan Kerem Bürsin’in yeni filmi 'Son of a Rich' bayram sonrası sete çıkacak.

Kerem Bürsin’in yeni filmine Şampiyonlar Ligi gibi kadro

Kerem Bürsin yeni filminin çekimlerine hazırlanıyor. Onur Ünlü’nün yöneteceği filmin oyuncu kadrosu ülkemizin en iyi oyuncularını buluşturdu. Kerem Bürsin’in “Mete” rolüne hayat vereceği filmde Erkan Kolçak Köstendil “Sami”, Ahmet Mümtaz Taylan “Teoman”, Cemal Hünal “Halis” ve Güven Kıraç “Yavuz” rollerine hayat verecek. Filmin kadın yıldızı önümüzdeki günlerde belli olacak.

Rusya‘da gişe rekorları kıran ‘Son of a Rich’ filminin uyarlamasını Türk izleyicilerle buluşturacak olan Kunay Film, 2022 yılında yapımcı Karina Mia Satlykova ve Türk besteci ve yapımcı Arslanbek Sultanbekov tarafından kuruldu. Filmin Türkiye’deki yapımını, sektörde uzun yıllara dayanan deneyime sahip Türk yapımcı Semih Saçaklı yönetecek. Ayrıca Kunay Film, uzun metrajlı filmler, müzik yapımı ve dağıtımına odaklanacak.

Konuyla ilgili konuşan Kunay Film‘in Yönetici Yapımcısı ve Genel Müdürü Karina Mia Satlykova; “Bu harika projeyle uzun metrajlı film yapımındaki hikâyemize başlamaktan heyecan duyuyoruz. Bu benzersiz hikâyenin ve yetenekli oyuncu kadromuzun dünya çapında izleyicilerin ilgisini çekeceğine gerçekten inanıyoruz. Türk dizileri zaten kendi başına başarılı bir marka haline geldi ve biz Kunay Film olarak, Türk sinemasının eski günlerine dönme zamanının geldiğine inanıyoruz. Bu yüzden uzun metrajlı filmlere odaklanıyoruz” dedi. “Son of a Rich” filminin uyarlamasının ekibi tarafından üretilen ilk film olacağını belirten Satlykova “Ayrıca dünya klasiklerine yer vereceğimiz projelerimizin hazırlık süreci de tüm hızıyla devam etmektedir” açıklamasında bulundu.

thumbnail
Önerilen Yazı
Aras Bulut İynemli ve Devrim Özkan’lı Deha temmuzda sete çıkacak
Okumaya Devam Et

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir