1. Anasayfa
  2. Kültür Sanat
Trendlerdeki Yazı

Kerem Bürsin ile Melis Sezen’li “Son of a Rich”in setinden ilk kareler

15. Yüzyıl Osmanlı İmparatorluğu’nun resmedildiği “Son of a Rich”in çekimleri tüm hızıyla devam ediyor ve setten ilk fotoğraflar geldi.

Kerem Bürsin ile Melis Sezen’li “Son of a Rich”in setinden ilk kareler

Kunay Film’in imza attığı, Onur Ünlü’nün yönettiği “Son of A Rich” filmi güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. Türkçe isminin ilerleyen günlerde belirlenmesi planlanan film, şimdiden sosyal medyada en çok konuşulan projeler arasında…. Merakla beklenen filmin kadrosunda ise Kerem Bürsin, Melis Sezen, Erkan Kolçak Köstendil, Ahmet Mümtaz Taylan, Melisa Döngel, Cemal Hünal, Güven Kıraç, Ecem Özkaya, Evliya Aykan, Efekan Can, Eda Şölenci ve Sadi Celil Cengiz gibi başarılı isimler yer alıyor.

Sergey Eisenstein‘ın Potemkin Zırhlısı filminde başlayan ve bir gelenek haline gelen setin ilk günü tabak kırma ritüeli, Onur Ünlü‘nün yönettiği “Son of A Rich”te de yaşatıldı. Bu ritüele göre, çekim öncesinde yapımdaki ekip üyelerinin isimlerinin yazılı olduğu özel bir tabak hazırlanır. İlk başarılı çekimin ardından yönetmen, tabağı kamera tripodunda kırarak film ekibine başarılar diler.

Çekimlerin sonunda ekip üyeleri kırılan parçaları toplar ve bir araya getirir. Eğer tüm parçalar birleştirilebilirse, filmin başarılı olacağına inanılır. Onur Ünlü ve ekibi, setin ilk gününde bu anlamlı geleneği başarıyla yerine getirerek keyifli anlar yaşadı. Ekip Osmanlı İmparatorluğu dönemine uygun olarak hazırlanan sette kırılan tabağın parçalarıyla hatıra fotoğrafı çektirerek bu unutulmaz anı ölümsüzleştirdi.

“Son Of A Rich” günümüz ve tarihi bir dönemin iç içe geçtiği benzersiz bir hikaye sunuyor. Film, derin bir dramayı kendine özgü mizahi diliyle birleştirerek izleyicilere hem geçmişe yolculuk yaptırmayı hem de günümüzle ilgili esprili ve düşündürücü anlara yer vermeyi hedefliyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
İlhan Şen İran yapımı “One Way Ticket” dizisiyle el sıkıştı

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir