1. Anasayfa
  2. Kültür Sanat
Trendlerdeki Yazı

Kara Sevda'nın kardeşleri Burak Özçivit ile Hazal Filiz Küçükköse yıllar sonra bir arada

Dubaili Wesam Kattan ile Tayfur Aydın’ın yapımcılığını üstlendiği "Mahmool Makfool" filmi Burak Özçivit ile Hazal Filiz Küçükköse’yi 7 yıl sonra ilk kez buluşturdu.

Kara Sevda’nın kardeşleri Burak Özçivit ile Hazal Filiz Küçükköse yıllar sonra bir arada

Hazal Filiz Küçükköse Dubaili 3 kadının Burak Özçivit’i kaçırma fikrinin gerçeğe dönüşmesiyle yaşanan olayların anlatıldığı “Mahmool Makfool” filminde rol alacak. Filmde “Zeynep” karakterini canlandıracak başarılı oyuncu böylece Emmy ödüllü “Kara Sevda” dizisinde birlikte abi kardeşi canlandırdığı Burak Özçivit’le yıllar sonra bir araya gelecek.

Şu günlerde yeni sezon için gelen teklifleri değerlendiren Hazal Filiz Küçükköse, İtalyanlar tarafından çok sevilen “Kara Sevda” dizisi nedeniyle eylül ayında İtalya’nın ünlü yayın grubu Mediaset‘te yayınlanan “Verissimo” programına da konuk olacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Selin Yeninci “Geleceğe Mektuplar” dizisinde

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir