1. Anasayfa
  2. Kültür Sanat
Trendlerdeki Yazı

Ercan Saatçi imzalı "Leydi Di" filmi ünlü oyuncuları buluşturdu

Yapımcılığını Ercan Saatçi’nin üstlendiği BBB Production imzalı "Leydi Di" filmi güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor.

Ercan Saatçi imzalı “Leydi Di” filmi ünlü oyuncuları buluşturdu

‘’Leydi Di’’ filminin çekimleri başladı. Ercan Saatçi’nin yapımcılığını üstlendiği filmi Kamil Aydın yönetiyor. Suat Özkan ve Ali Can Yaraş’ın yazdığı filmde başlıca rolleri Mahir İpek, Özge Özder, Safa Sarı, Bestemsu Özdemir, Celil Nalçakan, Muharrem Türkseven, Arif Pişkin, Ömür Arpacı, Osman Albayrak, Hakan Örge, Fırat Topkorur, Sevcan Orhan, Anıl Çelik, Elif Verit ve Ekin Pasvanoğlu paylaşıyor.

Film adını olayların geçtiği pavyondan alıyor. Filmde oldukça dürüst bir adam olan yeminli Malî Müşavir olan Nevzat Kesik (Mahir İpek), manevi oğlu muhasebeci Güven (Safa Sarı) tarafından bir dolandırıcılık planının içine düşürülür. Güven, büyük aşkı Maya (Bestemsu Özdemir) ile birlikte Nevzat’ın müşterisi Aziz’i (Celil Nalçakan) dolandırıp kaçmak için harekete geçer. Ancak Maya’nın çalıştığı Leydi Di Pavyon’un sakinleri, Aziz’in alacaklıları derken oyun içinde yeni oyunlar kurulur, plan kontrolden çıkar. Filme haklı haksız, mafya, polis derken büyük ganimetin kimde kalacağı ve Nevzat’ın masumiyetini nasıl ispat edeceği sorularına cevap aranacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Onur Saylak ve Sinem Ünsal tabii’nin Cihangir Ceyhan’lı Yankı dizisinde

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir