1. Anasayfa
  2. Kültür Sanat
Trendlerdeki Yazı

Derya Baykal Terzi Firdes rolüyle setlere döndü

Sadece oyunculuğuyla değil, sunduğu programlarla da halkın gönlünde taht kuran usta tiyatrocu Derya Baykal “Aşkın Dünkü Çocukları” filmiyle sinema setlerine dönüş yaptı.

Derya Baykal Terzi Firdes rolüyle setlere döndü

Usta oyuncu Derya Baykal Ordu Ünye’de çekilen “Aşkın Dünkü Çocukları” filminde kamera karşısına geçti. Hülya Avşar’ın “İsabel”, Uğur Yücel’in “Arif” rolüne hayat verdiği filmde değerli oyuncu Derya Baykal “Terzi Firdes” karakterini canlandırıyor. Aşkı, dostluğu ve dayanışmayı konu alan film, kulislerden sızan bilgilere göre 1975 yılında Ünye sahilinde iki genç aşık olan İsabel ve Arif’in sahneleriyle başlayıp günümüze uzanıyor.

Oyunculuktaki gibi el becerileri konusunda da usta olan ve seyircilere ilham veren uzun soluklu televizyon programlarıyla ekran tarihine geçen Derya Baykal, Ünye’deki çekimler sırasında halkın büyük bir sevgi seliyle karşılandı. Usta oyuncunun film çekimlerinin ardından yeni yayın dönemindeki projelerden gelen teklifleri de değerlendireceği öğrenildi.

thumbnail
Önerilen Yazı
Yunus Narin’in Tufan rolüne hayat vereceği “Güzel Aşklar Diyarı” dizi ekibinden ilk kare

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir