1. Anasayfa
  2. Kültür Sanat
Trendlerdeki Yazı

Çağatay Ulusoy ile Ebru Şahin'li "Tam Bir Centilmen" filminin yayın tarihi açıklandı

Çağatay Ulusoy'un bir jigoloya hayat verdiği Tam Bir Centilmen filminin yayın tarihi duyuruldu.

Çağatay Ulusoy ile Ebru Şahin’li “Tam Bir Centilmen” filminin yayın tarihi açıklandı

Çağatay Ulusoy’un başrolünde yer aldığı yeni filmi Tam Bir Centilmen’in yayın tarihi duyuruldu. Yapımcılığını Onur Güvenatam’ın, yönetmenliğini Onur Bilgetay’ın üstlendiği filmin senaryosunu ise Deniz Madanoğlu kaleme aldı. Film 26 Eylül’de Netflix’te izleyicilerle buluşacak.

Çağatay Ulusoy’a, Ebru Şahin, Haki Biçici, Nazlı Bulum ve Şenay Gürler’in eşlik ettiği “Tam Bir Centilmen”, göz kamaştırıcı bir yaşam süren ancak derinlerde büyük bir mutsuzluk yaşayan Saygın’ın, gerçek mutluluğu arayışını etkileyici bir atmosferle izleyiciye aktarıyor. Varlıklı kadınların gözdesi ve baştan çıkarıcı olarak tanımlanan Saygın’ın içsel yolculuğunu konu alan film, onun parıltılı dış dünyasının ardındaki karmaşık ruh halini keşfe çıkıyor. Oyuncu kadrosunda gibi başarılı isimler eşlik ediyor.

Filmin konusuna gelince; Dışarıdan bakıldığında Saygın, lüks ve parıltılı dünyada kendine yer edinmiş bir adamdır. Şehirdeki çoğu insan ona zengin kadınların gözdesi, baştan çıkarıcı ve duygusuz bir avcı olarak bakar. Ancak bu görünüşün ardında bambaşka bir gerçek saklıdır. Saygın, her kadına istediklerini, belki de içten içe arzuladıkları ama dile getirmeye çekindikleri duygusal tatmini sunan bir adamdır. Onlara kendilerini özel, değerli ve önemli hissettirmek onun işidir; fakat Saygın’ın asla kendine sormadığı bir soru vardır: Kendi mutluluğum nerede? İşte bu soru, genç ve saf Nehir ile tanışmasıyla aklına girer ve özenle kurduğu tüm dengeler ve hayatı alt üst olur.

thumbnail
Önerilen Yazı
Mustafa Arda Işık “Güzel Aşklar Diyarı”nın karakutusu Hakimcan oldu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir