1. Anasayfa
  2. Kültür Sanat
Trendlerdeki Yazı

C Takımı filminin okuma provası yapıldı

Yapımcılığını Vahdet Erdoğan’ın yaptığı C Takımı isimli komedi filminin oyuncuları okuma provasında bir araya geldi.

“C Takımı” filminin okuma provası yapıldı

C Takımı filmi pazartesi günü sete çıkıyor. Yapımcılığını Vahdet Erdoğan’ın, yönetmenliğini Bora Onur’un yaptığı “C Takımı” isimli komedi filmi, yıldız isimleri buluşturdu.

30 yıldır arkadaş olan yedi kişinin yaşadığı maceraların anlatıldığı filmin başlıca rollerini Toygan Avanoğlu, Murat Akkoyunlu, Sera Tokdemir, Hakan Bulut, Ömer Kurt ve Turgay Tanülkü ve aynı zamanda senaryoyu da yazan Barış Başar paylaşacak.

Filmde ayrıca Abdül Süsler, Billur Yılmaz, Emir Sefa Yıldırım, Dilara Üçüncüoğlu, Mustafa Şahin, Yonca Başak Kurum ve Yasemin Sümer rol alacak. C Takımı’na Altan Erkekli, Alper Saldıran, Faruk Sofuoğlu, Dost Elver gibi değerli isimler konuk oyuncu olacak. Aynı zamanda filmin müziklerini yapan Çağatay Akman filme konuk oyuncu olarak renk katacak.

Yapım şirketi Greenart’ın Çekmeköy’deki ofisinde bir araya gelen film ekibi kahkaha dolu anlar yaşadı.  Filmin genel hikayesini de yazan yapımcı Vahdet Erdoğan, şunları söyledi:

“Televizyonda her yayınlandığında gün birincisi olan, dijital platformda günlerce en çok izlenenler listesinde birinci sırada kalan ‘Nasipse Olur’ ve yayın hakkı görüşmeleri devam eden ‘Sil Baştan Kaynanam’ filmlerimizin ardından üçüncü filmimize başlıyoruz. Komedinin yıldız isimlerini bir araya getirdiğimiz filmde ilk buluşma çok keyifli geçti ve oyuncu seçiminde ne kadar isabetli karar verdiğimizi hissettik. 7 Ağustos’ta İstanbul’da çekimlerimiz başlıyor. Bu güzel enerji çekimlerde de devam edecek ve seyirciye de yansıyacağına inanıyorum.”

thumbnail
Önerilen Yazı
Buğra Gülsoy, Hande Doğandemir ve Seçkin Özdemir aynı projede

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir