1. Anasayfa
  2. Kültür Sanat

"Bir Cumhuriyet Şarkısı" filminin galası yapıldı

BKM’nin ortağı Necati Akpınar’ın en büyük düşlerinden biri olan “Bir Cumhuriyet Şarkısı” filminin galası Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde yapıldı.

“Bir Cumhuriyet Şarkısı” filminin galası yapıldı

“Bir Cumhuriyet Şarkısı” filmi 25 Ekim’de Cumhuriyetimizin 101. Yıldönümünden 3 gün önce seyirciyle buluşacak. Türkiye’nin ilk operası Özsoy’un duygusal hikâyesini konu alan filmin oyuncuları Salih Bademci, Ertan Saban, Ahmet Rıfat Şungar, Birce Akalay, Melis Sezen, Şifanur Gül, Mehmet Özgür, Burak Bilgili ve Bensu Soral galada hazır bulundu.

Geceye sevgilisi Güçlü Mete’yle katılan Ceyda Düvenci açılış konuşmasını yaptı. Filmi seyirciler gözyaşlarıyla ve sık sık alkışlayarak izledi. Gala sonrası oyuncular duygularını ifade etti. Dilek Türkan filmin son jeneriğinde yer alan ‘Kırmızı Gülün Alı Var’ adlı eserini seyircilerle beraber seslendirdi.

Galaya BKM’nin ortağı Yılmaz Erdoğan’ın yanı sıra Demet Akbağ, Müjdat Gezen & Leyla Gezen, Oya Başar, Umut Kırca, Hadise, Rıza Kocaoğlu, Ebru Özkan, Ercan Saatçi, Birol Güven, Cezmi Baskın, Salih Kalyon, Yönetmen Hakan Algül, Cem Gelinoğlu, Ali Sunal ve İbrahim Selim katıldı. Filmde Zeki Üngör’e hayat veren Okan Yalabık’ın çektiği fotoğrafları da galada seyirciyle buluştu.

thumbnail
Önerilen Yazı
İsmail Hacıoğlu “Şehrazat” dizisiyle dönüyor

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir