1. Anasayfa
  2. Kültür Sanat
Trendlerdeki Yazı

Bilal Yiğit Koçak ve Eylül Tumbar'ı buluşturan "Bir Ömrün Sonbaharı" filminden ilk kareler

Gizem Kızıl'ın yöneteceği, provaları devam eden SKY Film imzalı "Bir Ömrün Sonbaharı" filmi bayram sonrası sete çıkacak.

Bilal Yiğit Koçak ve Eylül Tumbar’ı buluşturan “Bir Ömrün Sonbaharı” filminden ilk kareler

“Bir Ömrün Sonbaharı” filminin son hazırlıkları yapılıyor. SKY Film imzalı filmin yönetmen koltuğunda Gizem Kızıl oturacak. Bilal Yiğit Koçak (Can) ile Eylül Tumbar‘ı (Zeynep) buluşturacak olan filmde Lal Ensari (Tuğba) ve Efe Eroğul (Yağız) ana karakterler arasında yer alıyor. Bayram sonrası sete çıkacak filmin cast direktörlüğünü Asiye Değirmenci yapıyor. Filmde Sedef Akalın “Sevim”, Taner Rumeli “Mehmet”, Sevim Erdoğan “Meltem”, Göktuğ Yıldırım “Yusuf”, Meriç Özkaya “Doktor Kemal”, Liya Su “Küçük Zeynep”i canlandıracak.

Filmin senaristliği aynı zamanda kitabın da yazarı Burcu Yılmaz üstlendi. Yılmaz, “Söz konusu aşksa zamanı değil, kalbini dinle” mottosuyla yayınlanan son romanı “Bir Ömrün Sonbaharı” ile okurlarını duygusal yolculuklara çıkarıyor. Daha önce yayımlanan “Geçmişin Derin İzi, Umudun Gölgesinde, Pür-Hayal ve Arafın İki Yüzü” adlı romanlarından sonra “Bir Ömrün Sonbaharı” adlı kitabını okuyucuları ile buluşturan Burcu Yılmaz bu etkileyici hikâyede, aşkın ve kaybın iç içe geçtiği unutulmaz bir anlatı sunarken okuyucuları derin bir aşk ve hüznün izlerini sürecekleri unutulmaz bir serüvene davet ediyor.

“Söz konusu aşksa zamanı değil, kalbini dinle” mottosuyla Burcu Yılmaz’ın usta kaleminden çıkan “Bir Ömrün Sonbaharı”nda çocukluğunda yaşadığı trajik bir olay yüzünden babasının ölümüne tanıklık eden Zeynep, annesi ve erkek kardeşiyle birlikte yaşamaktadır. Uzun yıllar boyunca psikolojik destek almak zorunda kalan, insanlardan uzak durmayı ve sevmekten korkmayı öğrenen Zeynep’in dünyasında sadece annesi, kardeşi ve en yakın arkadaşı yer alır. Ancak üniversitenin üçüncü yılında tanıştığı Can, onun hayatını tamamen değiştirir.

Can, şiir dinletisinde görüp ilk görüşte âşık olduğu Zeynep’i kazanmak için büyük bir mücadele verir. Zeynep’in içine kapanık dünyasını aşkla tanıştıran Can, verdiği sözlerle onun korkularını yenmesine yardımcı olur. Can sayesinde sevmenin ve sevilmenin mutluluğunu yaşayan ve renklerini geri kazanan Zeynep hayatının en güzel günlerini yaşarken bir zaman sonra kaderin onlar için sakladığı talihsiz son ile karşı karşıya kalır.

thumbnail
Önerilen Yazı
Bomba gelişme… Kerem Bürsin’in partneri Melis Sezen oldu
Okumaya Devam Et

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorumlar (1)

  1. Bir ömrün sonbaharı film ne zaman basliyicak

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir