1. Anasayfa
  2. Kültür Sanat
Trendlerdeki Yazı

Batuhan Bayar "Akıldan Kalbe"nin Rüzgâr’ı oldu

Son olarak “Kimler Geldi Kimler Geçti” dizisinde rol alan Batuhan Bayar, Üs Yapım’ın sinema filmi “Akıldan Kalbe”nin kadrosuna katıldı.

Batuhan Bayar “Akıldan Kalbe”nin Rüzgâr’ı oldu

“Akıldan Kalbe” filminin kadrosuna bir yeni oyuncu daha katıldı. Kerem Alışık, Şenay Gürler ve Hande Soral’ın başlıca rollerini paylaşacağı filmin ekibine genç kuşağın başarılı ve yakışıklı oyuncularından Batuhan Bayar da dahil oldu. Bayar, Özer Fevzioğlu’nun yönetmenliğini üstleneceği “Akıldan Kalbe” filminde Rüzgar karakteriyle seyirciyle buluşacak.

“Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı” dizisinde canlandırdığı Niko karakteriyle adından söz ettiren Batuhan Bayar, Bobby Roth’un tabii için çektiği “Altay” dizisinde Süper Kahraman Mete karakterine hayat verdi. Bunun yanı sıra, büyük ilgi gören “Kimler Geldi Kimler Geçti” dizisinin ikinci sezonunda da yer alan yakışıklı oyuncu, çok yönlülüğüyle dikkat çekiyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
İlker Aksum ile Dilay Ekmekçioğlu’nun bebeğinin cinsiyeti belli oldu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir