1. Anasayfa
  2. Kültür Sanat
Trendlerdeki Yazı

Ayça Ayçin Turan ve Furkan Andıç’lı “Gölgede 39 Derece” filmine flaş oyuncular

Prime Video’da seyirciyle buluşacak olan “Gölgede 39 Derece” filminin çekim öncesi provaları tüm hızıyla sürüyor.

Ayça Ayçin Turan ve Furkan Andıç’lı “Gölgede 39 Derece” filmine flaş oyuncular

Tunç Şahin’in yöneteceği Bir Film imzalı “Gölgede 39 Derece” filmi Ayça Ayçin Turan ve Furkan Andıç’ı başrolde ikinci kez buluşturuyor. Başarılı kalem Uygar Şirin’in yazdığı filmde Ayça Ayşin Turan avukat Kumru Tanyas’a, Furkan Andıç ise asıl mesleği müzisyen olan “Fatih”e hayat verecek. İzmir’de çekilecek film adını uçak pilotunun yaptığı hava durumu anonsundan alıyor.

 

Filmde Fatih Al “Şevket”, Cem Davran “İskender”, Pelinsu Pir “Gönül”, Zeynep Oymak “Gülcan”, Ulaşcan Kutlu “Cemo” ve Zeynep Dinsel “Hale” rollerine hayat veriyor. Aşk hayatında çok büyük bir hayal kırıklığı yaşayan avukat Kumru’nun yolu bir dava için yıllardır gitmediği memleketi İzmir’e düşer ve genç kadının karşısına tesadüf eseri Fatih çıkar. Ardından da nefes kesen bir macera başlar.

thumbnail
Önerilen Yazı
Gülsim Ali ve Görkem Sevindik’i buluşturan “Geçmişin Kokusu” filminden ilk kareler

Okumaya Devam Et

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir