1. Anasayfa
  2. Kültür Sanat
Trendlerdeki Yazı

Ali Düşenkalkar Bursa Şehir Tiyatroları Genel Sanat Yönetmeni oldu

Gönül Dağı’nın ardından Ömer dizisiyle televizyon seyircisinin karşısına çıkan Ali Düşenkalkar, Bursa Şehir Tiyatroları’nın Genel Sanat Yönetmeni görevine atandı.

Ali Düşenkalkar Bursa Şehir Tiyatroları Genel Sanat Yönetmeni oldu

Usta tiyatrocu Ali Düşenkalkar önemli bir göreve getirildi. Geçen günlerde Murat Karasu’nun yönettiği “Bir Anarşistin Kaza Sonucu Ölümü” isimli oyunu Bursalılarla buluşturan Düşenkalkar, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey tarafından Şehir Tiyatroları’nın Genel Sanat Yönetmenliği görevine atandı.

Tiyatroyu sadece merkez ilçelerle sınırlamayacaklarını, oyunları 17 ilçeye taşıyacaklarını ifade eden Düşenkalkar, “Sahnelerimizi çoğaltmak konusunda girişimlerimiz var. Sahneleyeceğimiz oyunları büyük bir hassasiyet ile belirliyoruz. En yetkin yönetmenlerle çalışmaya devam edeceğiz. Bursa seyircisini oyunlarımıza bekliyoruz. Bursa seyircisinin bizimle kucaklaşmasını istiyoruz. Hep beraber doğru olan için, Bursa için çalışacağız. Başkanımızın ‘Gülümseyin Bursa’dasınız’ diye hoş bir tabiri var. Biz de ‘Gülümseyin Bursa Şehir Tiyatrosu’ndasınız’ diyoruz” dedi.

thumbnail
Önerilen Yazı
Zeytin Ağacı’nın yazarı Nuran Evren Şit’ten Gold Film’e yeni dizi

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir