1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Zerrin Tekindor Londra galasında Selçuk Yöntem'i yalnız bırakmadı

Değerli aktör Selçuk Yöntem'in Selçuk Yöntem ile Biraz Şiir Biraz Şarkı” projesi sevilen şairlerin şiirleri, özgün besteler eşliğinde seyirciyle buluştu.

Zerrin Tekindor Londra galasında Selçuk Yöntem’i yalnız bırakmadı

“Selçuk Yöntem ile Biraz Şiir Biraz Şarkı” projesi dünya prömiyerini İngiltere’de gerçekleştirdi. Londra’nın en önemli salonlarında Cadogan Hall’da gerçekleşen yapımcılığını Sadri Alışık Kültür Merkezi ve Piu Entertainment’ın üstlendiği dinleti dakikalarca ayakta alkışlandı. Selçuk Yöntem ile müzisyen Merve Akyıldız’ı ve Invisible World Quartet’ı bir araya getiren, caz ve şiirin iç içe olduğu proje, sezon boyunca Türkiye ve Avrupa’da sahnelenmeye devam edecek.

Tiyatro, dizi, sinemadaki başarılı oyunculuğuyla dikkat çeken Selçuk Yöntem ile müzisyen Merve Akyıldız ve caz quartet’ı bir araya getiren “Selçuk Yöntem ile Biraz Şiir Biraz Şarkı” projesi 9 Eylül’de Cadogan Hall, Londra’da prömiyerini gerçekleştirdi.

 

Selçuk Yöntem ile piyanist Merve Akyıldız’ı ve Invisible World Quartet’ı buluşturan özel projede, sevilen şairlerin şiirleri, özgün besteler eşliğinde seyirciyle buluştu. Yöntem, dünyaca sevilen dokuz şairin 12 eserini caz quartet’ın çaldığı özgün besteler eşliğinde seslendirdi. Ayrıca Peppino di Capri’nin ölümsüz eseri, Andrea Bocelli’nin seslendirdiği “Champagne” şarkısını Türkçe adaptasyonuyla söyledi.

 

Zerrin Tekindor gibi Türkiye’den de pek çok kişinin izlemeye geldiği dinleti, büyük ilgi gördü ve dakikalarca ayakta alkışlandı. Selçuk Yöntem etkinlik sonrasında, “Londra’da olağanüstü bir gece yaşadık. Şiir ve duygunun ve yaşam paylaşımımın müzikle yoğrulduğu anlar. Sanat yaşamımda unutulmaz bir sahneydi. Yaşama teşekkür ediyorum” diye konuştu.

“Selçuk Yöntem ile Biraz Şiir Biraz Şarkı”, sezon boyunca Türkiye ve Avrupa’da pek çok sahnede seyircisiyle buluşmaya devam edecek.

 

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir