1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

"Zamanın Kapıları" dizisinin galası yapıldı

23 Mayıs’ta Türkiye ile aynı anda Orta Doğu ve Kuzey Afrika ülkelerinde yayına girecek olan Medyapım’ın TOD için çektiği “Zamanın Kapıları” dizisinin galası yapıldı.

“Zamanın Kapıları” dizisinin galası yapıldı

Birkan Sokullu ve Esra Bilgiç’in başrollerini paylaştığı Medyapım imzalı Zamanın Kapıları’nın galası Boop Kuruçeşme’de yapıldı. Ayşe Övür’ün aynı adlı kitabından uyarlanan dizinin yönetmen koltuğunda Yunus Ozan Korkut oturuyor. Büşra Cebe’nin ise yazdığı dizide Esra Bilgiç ve Birkan Sokullu’ya Cem BenderErkan Canİbrahim SelimAlper SaldıranSelen UçerElçin AfacanNaz Çağla IrmakEngin YükselEnes KülahçıElçin Zehra İrem eşlik ediyor.

Türkiye’yle eş zamanlı Orta Doğu ve Kuzey Afrika ülkelerinde de yayınlanacak olan Zamanın Kapıları’nın galasında beIN MEDIA GROUP CEO’su Yousef Al – ObaidlybeIN MEDIA GROUP Eğlence İçeriklerinden Sorumlu Grup Başkanı Esra Özaral Altop ve Medyapım’ın kurucu ortağı ve Zamanın Kapıları’nın yapımcısı Fatih Aksoy’un yanı sıra dizi oyuncuları bir araya geldi. Gecede Emir Ersoy, davetlilere performansı ile unutulmaz bir gece yaşattı.

thumbnail
Önerilen Yazı
Osman Sınav’dan atv’ye yeni dizi

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir