1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Yoksulluk’un kötü adamı “Yavuz” Mehmet Bozdoğan oldu

Star TV’nin seyirciyi sarsacak yeni dizisi “Yoksulluk” eylül ayında sete çıkacak.

Yoksulluk’un kötü adamı “Yavuz” Mehmet Bozdoğan oldu

OGM Pictures’ın Yalı Çapkını’nın hemen ardından sete çıkması planlanan dizisi Yoksulluk’un önemli bir oyuncusu daha belli oldu. Hazal Subaşı, Kaan Miraç Sezen, Ece Bağcı, Turgut Tunçalp, Sacide Taşaner ve Enes Koçak’ın başlıca rollerini paylaşacağı dizinin kötü adamı Yavuz’a kimin hayat vereceği merak konusuydu.

20 yıl boyunca bir ormanda saklanarak yaşayan 8 kişilik aile ve onların peşindeki Yavuz’un hikâyesini anlatan dizinin kötü adamı belli oldu. Etkili oyunculuğuyla tanınan Mehmet Bozdoğan “Yoksulluk”la anlaştı. Yavuz ailesinin ısrarına rağmen Rıfat’la kaçan Bala’yı affetmez ve intikamını almak için hesaplaşacağı günü bekler.

Öte yandan Cem Karcı’nın yöneteceği dizide 6 kardeşin en cesur ve gözüpek ismi Zeliha’ya hayat verecek genç oyuncu için de görüşmeler devam ediyor. Kardeşlerim’in oyuncularından Melis Minkari’nin de rol görüştüğü ancak role hayat verecek oyuncunun henüz seçilmediği öğrenildi. Önümüzdeki hafta Zeliha ve Cemo’nun (Kaan Mirac Sezen) partneri Melis’e hayat verecek oyuncu seçilecek.

thumbnail
Önerilen Yazı
Ozan Akbaba’lı “Albora’nın Sert Kışı” dizisine 4 yeni oyuncu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir