1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Yoksulluk dizisinin kadrosu tamamlandı

Star TV’nin OGM Pictures imzalı yeni dizisi Yoksulluk’un okuma provası geçen Perşembe yapıldı.

Yoksulluk dizisinin kadrosu tamamlandı

Yoksulluk kod adlı merakla beklenen yeni dizi önümüzdeki hafta sete çıkıyor. Cem Karcı’nın yöneteceği dizinin haftaya tanıtımı da çekilecek. Şehir çöplüğüne atılan Azize’nin görüntüleriyle açılacak olan dizinin orman ve kasaba sahneleri İznik’te çekilecek. Hazal Subaşı’nın Azize rolüne hayat vereceği dizide 6 kardeşin ayakta kalma savaşı ekrana taşınacak.

Selin Arapkirli, Ramazan Demirli, Özgür Ağaoğlu ve Elif Hamamcı’nın yazdığı dizide Azize’nin kardeşlerinden Cemo’ya Kaan Mirac Sezen, Fidan’a Ece Bağcı, Zeliha’ya Doğa Bayram, Samet’e Umut Kaplıca, Balım’a Yade Arayıcı hayat verecek.

BİLGE CAN GÖKER

Dizide çocukların bal satarak ailesinin geçimini sağlayan babası öğretmen Rıfat’a Mert Tümer, çocukların annesi Bala’ya da Zeynep Köse hayat verecek. Yavuz’dan(Mehmet Bozdoğan) kaçıp ormanlık alanda sığınaklı bir evde yaşayan ailenin hayatı bir anda alt üst olacak.

DUYGU KARACA

Rıfat’ın İstanbul’daki arkadaşı Sadık’a Reha Özcan, Sadık’ın kardeşi Necla’ya Duygu Karaca, Necla’nın kızı Melis’e Mina Derman, Sadık’ın kardeşi Haşmet’e Turgut Tunçalp, annesi Remziye’ye Sacide Taşaner, Haşmet’in eşi Süheyla’ya Bilge Can Göker, Haşmet’in oğlu Yusuf’a Enes Koçak, 6 kardeşin İstanbul’da başına bela olan “Emrah”a Onur Berk Arslanoğlu hayat verecek.

thumbnail
Önerilen Yazı
Ünlü komedyen Safa Sarı kız babası oluyor

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir