1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Yılın magazin bombası... İbrahim Tatlıses ile Yıldız Tilbe yıllar sonra barıştı

Geçen günlerde kalp kapakçığı ameliyatı olan ve hastane çıkışı "Allah bitti demeden bitmez" diyen İbrahim Tatlıses ile yıllar sonra Bodrum'da bir araya geldi.

Yılın magazin bombası… İbrahim Tatlıses ile Yıldız Tilbe yıllar sonra barıştı

İbrahim Tatlıses ile Yıldız Tilbe 2009 yılında canlı yayında kavga etmiş ve bu kavga sanat dünyasının en unutulmaz küslükleri arasında yerini almıştı. Geçen günlerde Azrail’e bir çalım daha atan Tatlıses Açıkhava‘da verdiği konserde önce küs olduğu olduğu büyük oğlu Ahmet Tatlıses‘le barışmış, ertesi gün de kalp kapakçığını ameliyatına girmişti. Hastane çıkışı “Ben bitti demeden bitmez demiyorum, Allah bitti demeden bitmez” diyen Tatlıses oğlundan sonra yıllardır kanlı bıçaklı olduğu şirketinin eski sanatçısı Yıldız Tilbe’yle barıştı.

Bodrum’da yıllar sonra bir araya gelen İbrahim Tatlıses ile Yıldız Tilbe sarılıp poz verdi. İkilinin barışması geçmişteki canlı yayın kavgasının tekrar viral olmasını sağladı.

thumbnail
Önerilen Yazı
Patron dizisinden vazgeçildi, Barış Arduç’un gündeminde Dehşet Bey var

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir