1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Yıldız Çağrı Atiksoy “Kuruluş Osman”a geri dönecek mi?

atv'nin reyting rekortmeni dizisi “Kuruluş Osman”ın 6 sezon hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor

Yıldız Çağrı Atiksoy “Kuruluş Osman”a geri dönecek mi?

“Kuruluş Osman” dizisi 6 sezonuyla yeni sezonda seyirciyle buluşacak. Ahmet Yılmaz‘ın yönetmen koltuğunda oturduğu Bozdağ Film imzalı dizinin Malhun Hatun’u Yıldız Çağrı Atiksoy oyunculuğa annelik molası vermişti. Bebeği Mira Milena Oktay 3 aylık olan başarılı oyuncunun yeni sezonda dizi ekibine tekrar geri dönüp dönmeyeceği merak konusu oldu.

Ancak Yıldız Çağrı Atiksoy‘un bebeği çok küçük olduğu için şimdilik çalışmayı düşünmediği, aralık ve ocak itibariyle “Kuruluş Osman”la değil, gelen yeni bir projeyle ekrana dönmeyi düşündüğü öğrenildi. Öte yandan Atiksoy 3 aylık olan bebeğiyle ilk uçak seyahatinde eşi Berk Oktay’la Maldivlerle gerçekleştirdi ve yaptığı paylaşımda “Bugün içim kıpır kıpır… Meloşumla uzun bir yolculuğa çıkıyoruz. İlk defa uçağa bineceğiz. 3 aylık olmasını bekledik bu yolculuk için… İnşallah her şey çok rahat geçer” mesajını yazdı.

thumbnail
Önerilen Yazı
Yargı dizisinin savcı Efe’si Ulvi Kahyaoğlu askerden döndü

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir