1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Yıldıray Şahinler ve Ezgi Gör Kanal D’nin “Annem Ankara” dizisinde

BKM’nin Kanal D için çekeceği ikinci dizi olan “Annem Ankara”nın 15 Ağustos’ta sete çıkması planlanıyor.

Yıldıray Şahinler ve Ezgi Gör Kanal D’nin “Annem Ankara” dizisinde

“Annem Ankara” dizisinin çekimleri yakında başlıyor. Faruk Teber’in yöneteceği, Başak Angigün’ün yazdığı dizide Bergüzar Korel ile Mehmet Günsür “Zuhal” ve “Hasan” rolleriyle başrolleri paylaşıyor. Dizide 3 çocuk sahibi olan Zuhal ve Hasan Angigün çiftinin büyük oğulları Burak’a Durukan Çelikkaya, oğulları Başar’a Mustafa Enis Bilen hayat verecek.

Durukan Çelikkaya’nın partneri Ayça’yı genç yetenek Ezgi Gör oynayacak. Ayça’nın babası Önder’i etkili oyunculuğuyla tanınan ünlü aktör Yıldıray Şahinler canlandıracak. Ayça’nın annesi Seçil rolüyle de Fatma Toptaş kamera karşısına geçecek. Dizi 80’li yılların sonunda başlıyor, 90’lı yılların ilk yıllarında geçiyor ve senarist Başak Angigün’ün annesi Milli Eğitim Bakanı Özel Kalem Müdürü Zuhal Angigün’ün gerçek yaşam hikâyesini konu alıyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Melis Sezen Amsterdam Septimius Ödülleri’nin tek Türk oyuncu adayı oldu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir