1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Yiğit Kirazcı Kızılcık Şerbeti'nden neden ayrıldı?

Show TV'nin "Kızılcık Şerbeti" dizisi bomba bir sezon finaliyle ikinci yılını noktalayacak.

Yiğit Kirazcı Kızılcık Şerbeti’nden neden ayrıldı?

Kızılcık Şerbeti cuma günü ekran yolculuğuna yaz tatili arası verecek. Ömer (Barış Kılıç) ile Görkem’in (Özge Özacar) geçmişte yaşadığı ilişki Ünal’ların evine bomba gibi düşerken soluk soluğa olaylar yaşanacak. Melis Civelek ile Zeynep Gür’ün yazdığı dizide tansiyon bir an bile düşmeyecek. Sezon finalinde diziden Yiğit Kirazcı, Serkan Tınmaz, Müjde Uzman ve Selin Türkmen ayrılırken ölerek veda eden kimse olmayacak. Bu durum giden oyuncuların ilerleyen bölümlerde tekrar ekibe dönme ihtimalini de akıllara getirdi.

Ayrılacak 4 oyuncudan en çok Rüzgâr rolüne hayat veren Yiğit Kirazcı’nın veda nedeni merak konusu oldu. Kulislerden sızan bilgiye göre Kirazcı’nın sunduğu talepler yapım şirketi tarafından karşılanamadı. Bunun üzerine Kirazcı kendi isteğiyle ekibe veda etti. Umut’u oynayan Serkan Tınmaz’ın senaryodaki rolü biterken dizinin Alev’i Müjde Uzman çok yorulduğu, Çimen’i oynayan Selin Türkmen de okul hayatına devam etmek istediği için Kızılcık Şerbeti’nden ayrıldı.

Okumaya Devam Et

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir