1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Yerli John Wick “Dehşet Bey” filminin başrol oyuncusu Barış Arduç oldu

O3 Medya’nın yapımcılığını üstlendiği başarılı yazar Murat Menteş’in imzasını taşıyan Dehşet Bey filminin hazırlıkları sürüyor.

Yerli John Wick “Dehşet Bey” filminin başrol oyuncusu Barış Arduç oldu

O3 Medya’nın kurucusu Saner Ayar geçen günlerde Birsen Altuntaş’ın youtube kanalında ilk bilgilerini verdiği  “Dehşet Bey” filminin başrol oyuncusuyla el sıkıştı. Murat Menteş’in yazdığı, Mehmet Ada Öztekin’in yöneteceği filmin başrol oyuncusu Barış Arduç oldu.

Saner Ayar filmle ilgiliÇok büyük bir filmimiz var; Dehşet Bey… Onu yapacağı. Başrol oyuncusu belli gibi…John Wick kadar iyi ve Türkiye’de bu işin yapılabildiğini iddiasıyla çekilecek bir film… Murat Menteş’in dehşet Bey karakterinden çıkma… Mehmet Ada Öztekin ve Murat Menteş bayağı bir senaryonun üzerinden geçti” bilgilerini vermişti.

thumbnail
Önerilen Yazı
Sarp Akkaya “Kalpazan” dizisiyle anlaştı

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir