1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Yeni boşanan Rüştü Onur Atilla’yla sevgili olan Nez’den ihanet açıklaması

Şarkıcı Nez, Güldür Güldür Show’un oyuncusu Rüştü Onur Atilla’yla aşk ilanı yaptı. Atilla’nın 20 gün önce boşanması ihanet iddiasını gündeme getirdi.

Yeni boşanan Rüştü Onur Atilla’yla sevgili olan Nez’den ihanet açıklaması

Güldür Güldür Show’un yıldızlarından Rüştü Onur Atilla 10 Haziran’da 10 yıllık eşi Sinem Ayyıldız’dan boşandığını açıklamıştı. Ünlü oyuncu dün şarkıcı Nez’le tatil pozları yayınlayıp aşk yaşadıklarını duyurdu. Nez de, Rüştü Onur Atilla’nın fotoğrafını “İyi ki” notuyla yayınladı. Bu durum Atilla’nın evliliğinin ihanet nedeniyle bittiği iddiasını gündeme getirdi.

Yeni şarkısı piyasaya çıkan şarkıcı Nez, konuyla ilgili Cihangir’de magazin news’ten Cenker Tezel’in sorularını yanıtladı ve şunları söyledi:

“İlişkimizin ardında çok büyük bir hikaye yok. Zamanlamasıyla ilgili ufak bir sorun yaşıyorum şu anda açıkçası… Çok kısa bir zaman önce evliliğini bitirmiş, aylar öncesinden evlerine ayırmışlar. Bunu ben bile bilmiyordum açıkçası… Sadece sosyal medyadan tanıdığım, televizyondan gördüğüm, sevdiğim arkadaş olarak şu an çok yeni bir ilişkimiz başladı. İnsanlardan şöyle bir hassasiyet bekliyorum; şarkım çıktı diye bunun reklam gibi olmasından çok rahatsızlık duyuyorum. Ben içi dışı bir olan bir insanım. Çok doğal yaşayan bir insanım. Yorumlar çok çirkin… ‘Evliliğini bitirdi’ diyorlar…

Siz şu anda yıllar önce evliliğinizi bitirdiniz, denediniz denediniz, aylar önce evlerinizi ayırdınız ve sonra boşanıyorsunuz. Resmi olarak boşandığınız gün itibariyle arkadaşınızla kahve de içersiniz, boşanmadan da yaparsınız bunu… Biz resmi olarak boşandıktan çok sonra bir araya geldik. Neden her zaman altında bir şey arıyorsunuz? Kadına sürekli saldırgan davranmaktan vazgeçin… Orada da bir kadın var burada da bir kadın var… Onların evliliğini bitmiş olması herkesin saygılı olmasını gerektiren bir şey…”

thumbnail
Önerilen Yazı
Okan Bayülgen Drakula’da Deniz Tansel Öngel’le başrolde
Okumaya Devam Et

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir