1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Yasemin Allen “Ayrılık Da Sevdaya Dahil” dizisinde

TMC Film’in İbrahim Çelikkol’un başrolünü oynayacağı “Ayrılık Da Sevdaya Dahil” dizisinin hazırlıkları sürüyor.

Yasemin Allen “Ayrılık Da Sevdaya Dahil” dizisinde

“Ayrılık Da Sevdaya Dahil” dizisi Netflix’in iddialı projeleri arasında… Yavuz Turgul, oğlu Kurtcebe Turgul ve Nilgün Öneş’in yazdığı, Kurtcebe Turgul ile Selim Demirdelen’in yönetmen koltuğuna oturacağı dizinin dizide İbrahim Çelikkol’un diğer partneri de belli oldu. Çelikkol’un hayat vereceği Kemal’in aşık olduğu Neslihan’ı hem yeteneği, hem de güzelliğiyle çok beğenilen Yasemin Allen oynayacak.

Yasemin Allen son dönemde Haluk Bilginer ve Ethan Kai’yle başrolü paylaştığı ve geçen ay BBC2’de de seyirciyle buluşan uluslararası işbirliğiyle çekilen The Turkish Detective dizisindeki etkili oyunculuğuyla dikkat çekmişti. Allen ayrıca Murat Cemcir’le “Büyük Aşıkların Sonuncusu” adlı oyunda da tiyatro sahnesinde oyunculuğunu konuşturuyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Kötü Kan’a bir bomba transfer daha, Zafer Algöz’le anlaşıldı

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir