1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Yargı’nın Efe komiseri Ulvi Kahyaoğlu: Partnerim Merve’ye bayılıyorum

26 Mayıs’ta ekrana gelecek 95. Bölümüyle ekrana veda edecek olan fenomen dizi Yargı’nın Efe ve Tuğçe’sinin aşkı seyirci tarafından çok sevildi.

Yargı’nın savcı Efe’si Ulvi Kahyaoğlu: Partnerim Merve’ye bayılıyorum

Bu akşam 94. Bölümü yayınlanacak olan “Yargı” dizisi önümüzdeki Pazar Lütfi Kırdar’da düzenlenecek unutulmaz bir yardım gecesiyle ekran macerasını tamamlayacak. Ülkemizi yurt dışındaki festivallerde de başarıyla temsil eden, remake versiyonları çekilen dizinin Efe’si Ulvi Kahyaoğlu, Birsen Altuntaş’ın youtube kanalına Yargı dizisindeki partneri Merve Ateş’i övdü ve şunları söyledi:

“Bayılıyorum Merve’ye… Merve ile beraber oyun oynuyor olmak şahane… Partnerlik beklentisi ile girdiğim bir süreç değildi. Partnerimin de Merve olması ki, bu konuda çok şanslıyım. Dizide tanıştık… Bu süreçteki şanslarımdan biri Merve’yle partner olmak… Çok keyifli geçiyor. Bütün sahnelerimizin üzerine Efe ve Tuğçe’nin hikayesini konuşmak, sahneyi beraber paylaşıyor olmak bunlar hakikaten şahane şeyler…”

thumbnail
Önerilen Yazı
Tümay Özokur “Mert Ramazan Demir”i nasıl keşfettiğini anlattı

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir