1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

"Yargı" dizisine ünlü oyuncu konuk oluyor

Kanal D'nin reyting rekortmeni "Yargı" dizisi üçüncü sezonunda da nefes kesen ve kafa karıştıran olaylarla seyirciyi pazar akşamları seyirciyi ekran başına topluyor.

“Yargı” dizisine ünlü oyuncu konuk oluyor

“Yargı” dizisi 3. sezonunda da büyük bir reyting başarısına imza atıyor. Ay Yapım‘ın bu yıl uluslararası Emmy Ödülleri‘nde de ülkemizi temsil edecek olan dizide Ilgaz ve Ceylin‘in kızları Mercan’a kavuşmak için verdikleri savaş seyirciye duygu seli yaşatıyor. Yeni olaylar ve karakterlerin de renk kattığı diziye Funda İlhan konuk olacak.

Son olarak TRT’nin “Al Sancak” dizisinde seyirci karşısına çıkan İlhan, “Yargı”da Handan karakterine hayat verecek. Usta kalem Sema Ergenekon’un yazdığı, Ali Bilgin ise muhteşem rejisiyle farkını ortaya koyduğu dizide Ilgaz ile Ceylin arasındaki gerginliğin sona erip ermeyeceği merak konusu…

thumbnail
Önerilen Yazı
Kızıl Goncalar dizisinin sete çıkış tarihi değişti

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir