1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Yalı Çapkını’nın Akın’ı Melih Özkaya'dan yeni dizi: “Bir Yemin Ettim”

Metronom Film ve Beylerbeyi Yapım imzalı “Bir Yemin Ettim” dizisinin hazırlıkları sürüyor.

Yalı Çapkını’nın Akın’ı Melih Özkaya’dan yeni dizi: “Bir Yemin Ettim”

“Bir Yemin Ettim” dizisi Kanal 7’nin yeni iddialı projeleri arasında yer alıyor. Projenin yapımcısı, “Dilberay” ve “Murat Göğebakan” gibi çok izlenen biyografi filmlerini de çeken Oğuz Sözen… Oyuncu seçimini Tümay Özokur’un üstlendiği projenin başrollerini son olarak “Yalı Çapkını”nda Akın rolüne hayat veren Melih Özkaya ile Merve Kansu paylaşacak. Ayrıca dizinin ana kadrosunda Boğaç Aksoy, Elif Aksu, Halil İbrahim Yılmaz, Melda Arat, Alpay Özdoğancı, Işıl Mete, Okan Yiğit ve Numan Çakır gibi ünlü isimler de rol alacak.

Büyük aşklar, nefretle başlar

“Bir Yemin Ettim” dizisinin yönetmen koltuğunda Hakan Şahin ve Ali Ayyıldız oturacak. Dizide Kerim’in (Melih Özkaya), babasının katili sandığı kişinin kızı olan Ecrin (Merve Kansu) ile düşmanlıkla başlayan ilişkisini başka bir boyuta taşınır ve iki genç gerçek katili bulmak için birlikte hareket etmeye başlar. Karşılarına çıkan her engelde birbirine daha da bağlanan Kerim ve Ecrin, kısa bir zaman sonra imkânsız bir aşkın içine düşer.

thumbnail
Önerilen Yazı
Gözde Seda Altuner “Sandık Kokusu” dizisiyle el sıkıştı

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir