1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Yalı Çapkını sete çıktı, Afra Saraçoğlu uzun saçlarına veda etti

Yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği, Hikayesi Gülseren Budayıcıoğlu’na ait olan, Star ekranlarında yayınlanan Yalı Çapkını; Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor’u buluşturuyor.

Yalı Çapkını sete çıktı, Afra Saraçoğlu uzun saçlarına veda etti

Star’da izleyicilerle buluşan ‘Yalı Çapkını’ dizisi, üçüncü sezonu ile ekrana dönmeye hazırlanıyor. Dizi ekibi bugün sete çıktı. Dizinin 13 Eylül’de üçüncü sezonu açması planlanıyor. Dizinin 74.’üncü bölümü zaman atlaması ile başlayacak. Seyran’ın hastalığı üzerinden 2 sene geçmiş, bu geçen senelerde ise yalı sakinlerinin hayatında çarpıcı değişimler olmuştur.  Hikayesine eşlik edecek yeni ve birbirinden renkli karakterleri ve heyecan dolu gelişmeleriyle Yalı Çapkını, 3. sezonunda da izleyicileri ekran başına kilitleyecek.


Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor’un başrolde olduğu dizide; Şerif Sezer, Gülçin Santırcıoğlu, Emre Altuğ, Gözde Kansu, Ersin Arıcı, Beril Pozam, Diren Polatoğulları, Sezin Bozacı, Hülya Duyar, Yiğit Tuncay, Gülen Gedikoğlu gibi isimler de yer alıyor. Yönetmenliğini Burcu Alptekin’in üstlendiği Yalı Çapkını’nın senaryosunu H. Zeynep Bonçe kaleme alıyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
İlayda Sezgin adres değiştirdi, “Yabani” dizisinde Asi’nin kızkardeşi oldu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir