1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Kan Çiçekleri'nin Dilan'ı Yağmur Yüksel’den önce reklam, ardından müzikal projesi gelecek

17 Ağustos’ta sete çıkması planlanan fenomen dizi Kan Çiçekleri’nin Dilan’ı Yağmur Yüksel’in kariyerindeki yükselişi sürüyor.

Kan Çiçekleri’nin Dilan’ı Yağmur Yüksel’den önce reklam, ardından müzikal projesi gelecek

Yağmur Yüksel başrolünü oynadığı “Kan Çiçekleri” dizisinin başarılı yapımcısı Sevda Kaygısız’la hafta sonu Azerbaycan’a tatile gitti. Hafta başı İstanbul’a dönecek olan Yüksel, salı günü saç, makyaj ve kostüm provasına katılacak. Cuma günü ise partneri Barış Baktaş’la afiş çekimi için objektif karşısına geçecek.

Genç yıldız bu arada bir dijital reklam kampanyasıyla el sıkıştı. Detayları yakında açıklanacak olan reklamın dışında Yağmur Yüksel bir de Nurcan Karaca’nın imza atacağı sürpriz bir müzikli tiyatro oyununda sahne alacak. “Kan Çiçekleri”nin 3. sezon çekimlerinin 17 Ağustos itibariyle başlaması planlanıyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Yıldıray Şahinler ve Ezgi Gör Kanal D’nin “Annem Ankara” dizisinde

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir