1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Yabani ne zaman sete çıkacak, yeni senaristi kim?

Geçen sezonun en çok beğenilen dizilerinin başında gelen NOW’ın “Yabani” dizisinin ikinci sezon çekimleri ağustos sonunda başlayacak.

Yabani ne zaman sete çıkacak, yeni senaristi kim?

“Yabani” dizisinin yeni sezonu merakla bekleniyor. NTC Medya’nın imza attığı dizinin yeni sezonda senaristi değişiyor. Diziyi geçen sezon Hilal Yıldız, Nazlı Sunlu Kaçan, Serap Gazel ve Ali Ercivan yazmıştı. Senaryo yeni sezonda Tozluyaka’yı da yazan Yekta Torun’a emanet edilecek.

Ağustos sonunda sete çıkacak olan dizinin yeni sezon hikâyesi yazılıyor. Hikâyeye göre yeni karakterlerin katılıp katılmayacağı belli olacak. Sevilen dizinin yönetmenliğini ise yine Filiz Adıgüzel yapacak. “Kötü Kan”ı yönetecek olan M. Çağatay Tosun ise Yabani’nin genel yönetmenliği görevini sürdürecek.

thumbnail
Önerilen Yazı
Ayça Ayşin Turan ile Furkan Andıç’lı “Gölgede 39 Derece”nin platformu belli oldu
Okumaya Devam Et

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir