1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Usta oyuncu Sacide Taşaner “Yoksulluk” dizisinde

OGM Pictures’ın Star TV için çekeceği “Yoksulluk” dizisi yetim kalan 6 kardeşin İstanbul’da ayakta kalma savaşını konu alıyor.

Usta oyuncu Sacide Taşaner “Yoksulluk” dizisinde

“Yoksulluk” dizisinin hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor. Cem Karcı’nın yöneteceği dizide Azize, Cemo, Zeliha, Fidan, Samet ve Balım adlı kardeşlerin hikâyesi anlatılıyor. Merakla beklenen dizide Azize’yi Hazal Subaşı canlandıracak. Dizinin Cemo’su Kaan Mirac Sezen olurken Cemo’nun ikizi Zeliha için görüşmeler sürüyor. Nuri Bilge Ceylan’ın son filmi “Kuru Otlar Üstüne”de Sevim karakterine hayat veren yetenekli oyuncu Ece Bağcı “Yoksulluk”ta Fidan rolüne hayat verecek. Turgut Tunçalp’in Haşmet, Enes Koçak’ın Haşmet’in oğlu Yusuf’u oynayacağı dizide Haşmet’in annesi Remziye’yi Sacide Taşaner oynayacak. Özellikle dizinin kötü adamı Yavuz’u kimin canlandıracağı merak konusu…

Dizinin ilk bölümü İznik’te çekilecek

Selin Arapkirli, Ramazan Demirli ve Özgür Ağaoğlu’nun yazdığı dizide genç kadronun oyuncu koçluğunu Bahar Kerimoğlu yapıyor. İlk bölümü İznik’te çekilecek olan dizide Rıfat öğretmen ve Bala, Yavuz’dan kaçarak ormanda dışardan gelen tüm tehlikelere karşı kendilerini uyaran korunaklı bir dünya kurmuştur. Çiftin 6 çocuğuyla kurdukları ve bal satarak geçimini sağladıkları gizemli dünyaları 20 yıl sonra alt üst olur.

thumbnail
Önerilen Yazı
Yoksulluk dizisine 4 flaş oyuncu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir