1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Usta oyuncu kızıyla "Hudutsuz Sevda" dizisinde... Ve kadroya 8 yeni isim

"Eşkıya" ekibinin FOX için çekeceği "Hudutsuz Sevda" dizisinin ağustos ayının ilk haftası Artvin'de sete çıkması planlanıyor.

Usta oyuncu kızıyla “Hudutsuz Sevda” dizisinde… Ve kadroya 8 yeni isim

“Hudutsuz Sevda” dizisi yeni sezonun merakla beklenen dizilerinin başında yer alıyor. Unutulmaz projelere imza atan “Eşkıya” ekibinin Fatih Aksoy‘la FOX’a çekeceği dizi için Deniz Can Aktaş, Miray Daner, Biran Damla Yılmaz, Mesut Akusta, Asuman Dabak, Esra Dermancıoğlu, Hülya Şen, Burak Sevinç, Özgür Emre Yıldırım, Emre Bulut ve Haydar Şişman’la el sıkışılmıştı. Oldukça kalabalık bir kadrosu olan diziye ünlü bir anne kız da katıldı. Usta tiyatrocu Hülya Gülşen ile kızı Naz Çağla Irmak “Hudutsuz Sevda” dizisinin kadrosuna dahil oldu. Dizide Hülya Gülşen “Sakine”ye, Naz Çağla Irmak “Edanur”a hayat verecek.

Halil İbrahim’in (Deniz Can Aktaş) Leto ailesine güttüğü intikamın öyküsünün güçlü öykülerle çok etkili bir dille anlatıldığı dizinin kadrosuna 8 yeni isim daha katıldı. Usta oyuncu Taner Turan merakla beklenen dizide “Nesim” karakterine hayat verecek.

Daha önce “Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz“da da rol alan Emir Çiçek dizide Reşit rolüne hayat verecek ve Sakine’nin (Hülya Gülşen) eşi olarak seyirci karşısına çıkacak.

Genç yeteneklerden Enes Külahçı çekimleri Artvin’de başlayacak olan “Hudutsuz Sevda“da Temel’i canlandıracak ve Edanur’un (Naz Çağla Irmak) eşi olarak hikâyede yerini alacak.

Mazhar Alican Uğur “Hudutsuz Sevda” dizisinde Osman’ı oynayacak. Dizide Temel, Osman ve Turan (Emre Bulut) Halil İbrahim’in en yakın arkadaşları olacak.

Alp Akar Yapımcılığını Fatih Aksoy ile Bahadır Özdener’in üstlendiği “Hudutsuz Sevda” dizisinde Zeynep’in (Miray Daner) karakterinin kardeşi Tuncay Leto’yu oynayacak.

Duy Beni” dizisiyle dikkatleri üzerine çeken genç yıldız Taha Bora Elkoca, Zeynep’in (Miray Daner) üvey kardeşi Tamer’i oynayacak.

Merve Honca yapımcılığını Medyapım’ın üstlendiği dizide “Elif” rolüyle seyirciyle buluşacak.

Dizide Fikret’in (Burak Sevinç) adamı Şota’yı başarılı oyuncu Tevfik Erman Kutlu canlandıracak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Beren Saat’ten 9. evlilik yıldönümü paylaşımı: 9. yılımız kutlu olsun aşkım

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir