1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Ünlü oyuncu çift Melis Birkan ile Aras Aydın’ın Kapadokya planı

Mutlu evlilikleriyle dikkat çeken Aras Aydın ile Melis Birkan çifti yeni sezonda Kapadokya’da çekilecek dizilerde rol almaya hazırlanıyor.

Ünlü oyuncu çift Melis Birkan ile Aras Aydın’ın Kapadokya planı

Melis Birkan ile Aras Aydın 2019 yılından beri süren aşklarını iki yıl önce nikah masasına taşımıştı. Mutluluklarıyla düşman çatlatan çift yeni sezon için seçtikleri dizilerle de dikkat çekti. Melis Birkan Medyapım ile Boyut Film ortaklığında Kanal D için çekilecek “Güzel Aşklar Diyarı”nda, Aras Aydın ise Tims&B’nin Show TV için hazırlanan “Siyah Kalp” dizilerinde rol alacak.

Her iki dizide de ülkemizin eşsiz güzelliklerinden Kapadokya’nın büyülü atmosferinde çekilecek ve böylece ünlü oyuncu çift her şey yolunda giderse yeni sezonda da iş dışında kalan zamanlarını beraber geçirebilecek.

thumbnail
Önerilen Yazı
Kızılcık Şerbeti’nin Rüzgar’ı Yiğit Kirazcı’nın yeni adresi belli oldu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir